FIZETÉSI MÓDOK

- Készpénzzel a villányi átvételi ponton

- Utánvéttel: Akár futáros, vagy postai kiszállítással rendel, lehetősége van a csomag átvételekor fizetni a futárnak, postásnak készpénzben vagy lehetőség szerint kártyával.

- Előzetes átutalással: A megrendelt árut a megrendelés-visszaigazoláson szereplő szállítási költséggel növelten banki átutalással átutalhatja a következő bankszámla számra: K&H Bank NyRt. 10402434-50495550-57551006, Várerdő-vin Kft részére. A megrendelés számot kérjük az utaláson feltüntetni! Csomagját az összeg beérkezését követő 1-2 munkanapon belül szállítjuk.

- Bankkártyával oldalon fizetve: A megrendelt árut az oldalon kiválasztott szállítási mód alapján a szállítási költséggel növelten a SimplePay bankkártyás rendszerén keresztül azonnal kifizetheti. A rendszer biztonságos csatornát használ, automatikus.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

ÁTVÉTELI ÉS SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

- Személyesen a villányi átvételi ponton: Baross G út 56.

- Express-one Futárszolgálattal / Csomagpontra: A megrendelt csomagot az Express-one futárszolgálattal eljuttatva Önhöz. A szállítmányról a futárcég értesítést küld e-mailt a regisztrációban megadott címre és itt tudnak pontosabb időpontot mondani. A futár 8-17 óra között kézbesíti a megrendeléseket, amennyiben nem talál a megadott címen senkit, meghagyja a telefonszámát és lehet vele egyeztetni időpontot másnapra. Az ár kétszeri kézbesítési kísérletet tartalmaz. A futárnál készpénzzel és kártyával is tud fizetni. Kérjük olyan címet adjon meg, ami ebben az időszakban biztosan tudja fogadni a csomagot.

Szállítási határidő: 1-2 munkanap a megrendeléstől illetve előre utalás esetén a szállítási költséggel növelt áruérték beérkezésétől számítva. Fontos, hogy 5 napig tudjuk megrendelését tartani az Ön részére!

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A szállítási költségek Magyarország egész területére egységesen érvényesek és a teljes megrendelésre vonatkoznak. Magyarországon kívüli szállítást kizárólag előzetesen egyeztetett (info@osipince.hu) rendelés esetén vállalunk!

Fizetési mód

Express-one

futár vagy csomagpont 

Előzetes átutalás

1750 Ft

   

Bankkártyával fizetve

1750 Ft

   

Utánvétel

1750 Ft

 

t


Az árak 2021.03.30-tól érvényesek.

CSOMAGOLÁS, ÁRAK

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét. A termékek mellett feltüntetett árak minden esetben a bruttó árat jelölik, melyek tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót.